Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018 η επίσκεψη στη Μονή Δαφνίου | Συμμετείχαν οι Δήμαρχοι Χαϊδαρίου, Αιγάλεω, Αγίας Βαρβάρας και εκπρόσωπος του Δήμου Ασπροπύργου


ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΦΙΛΟΙ της ΦΥΣΗΣ/ Naturefriends Greece
Ανθέων 72, 12461 | Mail: naturefriendsgreece@gmail.com | Τηλ. : 215 5257408 - 6932638523

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 05.01.2018


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018 η επίσκεψη στη Μονή Δαφνίου

Συμμετείχαν οι Δήμαρχοι Χαϊδαρίου, Αιγάλεω, Αγίας Βαρβάρας και εκπρόσωπος του Δήμου Ασπροπύργου

[Φωτογραφία: Δημήτρης Αλεξάκης - Περισσότερες φωτογραφίες του Δημήτρη Αλεξάκη στο λεύκωμα εδώ]

[Φωτογραφία: Θοδωρής Ορεινός - Περισσότερες φωτογραφίες του Θοδωρή Ορεινού στο λεύκωμα εδώ]


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018 η επίσκεψη, ξενάγηση που είχε διοργανώσει το Ελληνικό Δίκτυο ΦΙΛΟΙ της ΦΥΣΗΣ με θέμα "Υποδεχόμαστε το Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτιστικής Κληρονομιάς σε ένα Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς, τη Μονή Δαφνίου."

Στην εκδήλωση, εκτός των άλλων συμμετείχαν οι Δήμαρχοι Χαϊδαρίου κ.Μιχάλης Σελέκος, Αιγάλεω κ.Δημήτρης Μπίρμπας, Αγίας Βαρβάρας κ.Γιώργος Καπλάνης και εκπρόσωπος από το Δήμο Ασπροπύργου.

Η επίσκεψη, ξενάγηση στη Μονή Δαφνίου εντάσσεται στο πρόγραμμα των ΦτΦ «…πάμε δυτικά της Αθήνας» το οποίο περιλαμβάνει, επισκέψεις – ξεναγήσεις σε ιστορικούς και περιβαλλοντικούς χώρους της Δυτικής Αθήνας/ Αττικής, εκδόσεις και ημερίδα με θέμα:  «Ιστορία – Περιβάλλον – Πολιτισμός και Βιώσιμη ανάπτυξη στη Δυτική Αθήνα, Αττική».


Η επόμενη επίσκεψη, ξενάγηση θα γίνει σε συνεργασία των ΦΙΛΩΝ της ΦΥΣΗΣ, του ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ. Χαϊδαρίου κ.ά. φορέων με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγροτόπων στη Λίμνη Κουμουνδούρου (αρχαίες Λίμνες Ρειτών)  την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018.

Σχετικές αναρτήσεις προβολής και ενημέρωσης ΕΔΩ ΕΔΩ ΕΔΩ 





[Θα δημοσιεύσουμε και άλλες φωτογραφίες φίλων που συμμετείχαν στην εκδήλωση]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου