Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

To Ελληνικό Δίκτυο ΦΙΛΟΙ της ΦΥΣΗΣ/ Naturefriends Greece συμμετέχει και στηρίζει την Πρωτοβουλία του ΠΑΔΟΠ και του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ειρήνης για την μείωση του Ελληνικού χρέους




Ανθέων 72, 12461 | Mail: naturefriendsgreece@gmail.com | Τηλ. FAX: 215 5257408
Καταστατικό, Ειρηνοδικείο Αθηνών Α.Μ. 30425  | ΑΦΜ:997557187, ΔΟΥ Αιγάλεω
 
1/12/2016

To Ελληνικό Δίκτυο ΦΙΛΟΙ της ΦΥΣΗΣ/ Naturefriends Greece συμμετέχει και στηρίζει την Πρωτοβουλία του ΠΑΔΟΠ και του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ειρήνης για την μείωση του Ελληνικού χρέους. «International Appeal - GREEK DEBT RELIEF NOW/ November 1, 2016»

Οι Θέσεις των ΦΙΛΩΝ της ΦΥΣΗΣ/Naturefriends Greece για τη μείωση (ή και τη διαγραφή) του χρέους έχουν δημοσιευτεί  από 23.02.2014 με αφορμή τις Ευρωεκλογές [ΕΔΩ]. Γράφαμε τότε για την Ευρώπη και τις Ευρωεκλογές:
Ιδιαίτερα για τις υπερχρεωμένες χώρες του Νότου «πρέπει να αλλάξει η πολιτική χρηματοδότησης των ισχυρών διεθνών οικονομικών οργανισμών, όπως το ΔΝΤ…. Χρειάζεται μια εκτεταμένη απαλλαγή από τα χρέη των υπό ανάπτυξη χωρών, για να γίνει δυνατή η αειφορική ανοικοδόμηση της οικονομίας τους, όχι βέβαια μέσω δανείων με σκληρούς όρους, αλλά με διαγραφή χρεών».

Το Ελληνικό Δίκτυο ΦΙΛΟΙ της ΦΥΣΗΣ, μέλος της Διεθνούς Οργάνωσης Naturefriends International και άλλων Ευρωπαϊκών και Διεθνών Δικτύων φορέων και οργανώσεων της Κοινωνίας των Πολιτών θα προωθήσει εκτός συνόρων το αίτημα του ΠΑΔΟΠ για την μείωση των Ελληνικού χρέους.

Οι ΦτΦ το 2017 προγραμματίζουν να διοργανώσουν ημερίδα με θέμα την «ανάπτυξη που δεν θα πληγώνει το περιβάλλον και την κοινωνία».

--------------------------

Το Ελληνικό Δίκτυο "Φίλοι της Φύσης / Naturefriends Greece" ιδρύθηκε το 2007 και είναι μέλος της Διεθνούς Περιβαλλοντικής Οργάνωσης Naturefriends International/ NFI (1895). Στους NFI[1] συμμετέχουν 45 εθνικές οργανώσεις από όλο τον κόσμο με περισσότερα από 500.000 μέλη. Στο πλαίσιο των δράσεων τους, οι ΦτΦ είναι εθνικοί συντονιστές για την Ελλάδα της εκστρατείας people4soil που θα ξεκινήσει επίσημα το Φθινόπωρο του 2016 με σκοπό να χαρακτηριστεί από την Ε.Ε. και να προστατευτεί νομικά το έδαφος ως κοινό αγαθό[2]. Επιπρόσθετα συμμετέχουν και στο Διεθνές Δίκτυο για το Δίκαιο Εμπόριο, Our World Is Not For Sale[3].Οι ΦτΦ συμμετέχουν ενεργά στην Ελληνική Πρωτοβουλία STOP TTIP CETA TiSA καθώς και σε παρόμοιες Ευρωπαϊκές Πρωτοβουλίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου