Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

21 Μαρτίου: Παγκόσμια Ημέρα Δασοπονίας | Ημερίδα "Δασοπονία με το βλέμμα στο μέλλον"


Θέμα: Ημερίδα εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Δασοπονίας 

Η Γενική Διεύθυνση Ανάπτυξης, Προστασίας Δασών και Αγροπεριβάλλοντος του ΥΠΕΝ και το Ινστιτούτο Μεσογειακών Δασικών Οικοσυστημάτων του ΕΛ.Γ.Ο. «ΔΗΜΗΤΡΑ», συνδιοργανώνουν ημερίδα για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Δασοπονίας, με θέμα «Δασοπονία με το βλέμμα στο μέλλον». 

Η ημερίδα θα λάβει χώρα την Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2016, στη συνεδριακή αίθουσα Ινστιτούτου Μεσογειακών Δασικών Οικοσυστημάτων, Τέρμα Αλκμάνος, Ιλίσια, Αθήνα, σύμφωνα με το συνημμένο πρόγραμμα. 

Στην ημερίδα θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Αναπληρωτής Υπουργός ΥΠΕΝ κ. Ιωάννης Τσιρώνης, ο Γενικός Διευθυντής Ανάπτυξης, Προστασίας Δασών και. Αγροπεριβάλλοντος κ. Κωνσταντίνος Δημόπουλος, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΛΓΟ «ΔΗΜΗΤΡΑ» Δρ. Γεώργιος Καρέτσος και ο Γεν. Δ/ντής Δασών & Αγροτικών Υποθέσεων και ασκών καθήκοντα Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου Δρ. Νικόλαος Θεοδωρίδης. 

Ώρα έναρξης εγγραφών είναι η 09:00 πμ. και έναρξης του προγράμματος η 09:30 πμ.. 
Η πρόσβαση στο Ινστιτούτο γίνεται από την οδό Ούλωφ Πάλμε. Οδηγίες είναι διαθέσιμες στο τηλ. 210-7784850 και στην ιστοσελίδα http://www.fria.gr/πρόσβαση.html. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Το αναλυτικό πρόγραμμα ΕΔΩ
--------
Οι ΦΙΛΟΙ της ΦΥΣΗΣ/Naturefriends Greece θα παρακολουθήσουν την ημερίδα, όπως και το 2015. 
Την Κυριακή 20/3/2015 οι ΦτΦ διοργανώνουν επίσκεψη/ ξενάγηση στη Μονή και στο Αισθητικό Δάσος Καισαριανής [ΕΔΩ].



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου