Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Οι ΦΙΛΟΙ της ΦΥΣΗΣ/ NatureFriends Greece συμμετέχουν σε όλες τις δράσεις | Στην Αθήνα: Σάββατο 10.10 στην αρχή της Ερμού [Σύνταγμα] | STOP TTIP CETA TiSA


Οι ΦΙΛΟΙ της ΦΥΣΗΣ/ NatureFriends Greece ενημερώνουν, συμετέχουν, συνδιοργανώνουν δράσεις ενάντια στις ληστρικές εμπορικές συμφωνίες  των Πολυεθνικών από το 2013.
Συμμετείχαμε και συνδιοργανώσαμε τις δύο δράσεις στις 11.10.2014 και στις 18 Απριλίου 2015 στο Σύνταγμα. 

Το Σάββατο 10.10.2015 θα  συμμετέχουμε με διακριτικά των ΦτΦ (σημαίες κ.λπ) -  ελάτε στην ομάδα μας, στην αρχή της Οδού Ερμού (Σύνταγμα), ώρα 11:30. [ΕΔΩ ΕΔΩ]
Ακούστε [ΕΔΩ] τον Κώστα Φωτεινάκη (ΦτΦ) και τον Κώστα Διάκο να μιλούν στο ραδιοφωνικό σταθμό Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ  ΕΛΛΑΔΑΣ για τη δράση του Σαββάτου και για την TTIP.

Ο αγώνας ενάντια στις ληστρικές συμφωνίες θα έχει διάρκεια και θα είναι πολύμορφος. με υπογραφές πολιτών [ΕΔΩ], ψηφίσματα, διαδηλώσεις, παρεμβάσεις στα κόμματα, στην Αυτοδιοίκηση, στα σωματεία κ.λπ.
Η συνεργασία και ο συντονισμός σε Εθνικό, Ευρωπαϊκό και Διεθνές επίπεδο ήταν ένα από "κέρδη" που αποκομίσαμε στον αγώνα ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ τις ληστρικές συμφωνίες TTIP CETA TiSA. Οι ΦτΦ/ NFGR θα συνεχίσουν τη δράση τους στην ίδια κατεύθυνση αναπτύσσοντας τη συνεργασία, τη φιλία, τη συναγωνιστηκότητα με άλλες οργανώσεις της Κοινωνίας των Πολιτών.

[
Διαβάστε ΕΔΩ το ιστορικό με τις υπογραφές στην Ελλάδα. Οι ΦτΦ συνέβαλαν σημαντικά για να συγκεντρωθούν  οι πρώτες 5.000 υπογραφές στη χώρα μας σε μία περίοδο "γεμάτη" εκλογές που ελάχστοι μιλούσαν για το θέμα  αυτό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου