Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα το Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ | Φτάνει πια η εγκατάλειψη

Οικολογικός Πολιτιστικός Σύλλογος Χαϊδαρίου ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ
Ελληνικό Δίκτυο ΦΙΛΟΙ της ΦΥΣΗΣ/ Naturefriends Greece

Ανθέων 72, Χαϊδάρι | http://xpolis.blogspot.grhttp://naturefriends-gr.blogspot.gr


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
4/9/2015

Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα το Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ | Φτάνει πια η εγκατάλειψη 

Κατ'  αρχάς δεν είναι η πρώτη φορά που ο ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ. και οι ΦΙΛΟΙ της ΦΥΣΗΣ ασχολούνται και παίρνουν  θέση για το θέμα, προβάλλοντας την αξία αλλά και τη διαχρονική εγκατάλειψη του Πάρκου Τρίτση, του μεγαλύτερου ελεύθερου χώρου με πολλές δυνατότητες ψυχαγωγίας, ξεκούρασης, άθλησης, περιβαλλοντικής εκπαίδευσης στη Δυτική Αθήνα.

[Δείτε ΕΔΩ προηγούμενες αναρτήσεις.]

Όσες οικονομικές δυσκολίες και αν υπάρχουν... Όσα διοικητικά και άλλα προβλήματα να υπάρχουν όπως π.χ. αλληλοκάλυψη αρμοδιοτήτων κ.λπ. δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό για δεύτερη φορά η διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος [2/9/2015] του Πάρκου, επειδή δεν έχουν πληρωθεί οι λογαριασμοί της ΔΕΗ....

Απαιτούμε να ηλετροδοτηθεί άμεσα το Πάρκο Τρίτση και στη συνέχεια να παρθούν όλα τα μέτρα για την εύρυθμη λειτουργία του.

Σοφία Ψαρρού Δημητρίου - Πρόεδρος του ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ.
Κώστας Φωτεινάκης -  Πρόεδρος των ΦΙΛΩΝ της ΦΥΣΗΣ


1 σχόλιο:

  1. Το Πανελλήνιο Ηλεκτρικό Ρεύμα - PIR.gr στηρίζει ολόθερμα την παρέμβαση των Φίλων της Φύσης για το δίκαιο αίτημα να ηλεκτροδοτείται μόνιμα το Πάρκο Τρίτση. Ένα πάρκο που ΠΡΕΠΕΙ με κάθε τρόπο να προστατέψουμε εάν σεβόμαστε έστω και λίγο το Φυσικό μας Περιβάλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή