Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Οικολογικό έγκλημα σε Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών (Κ.Δ.Α.Υ.) στον Ασπρόπυργο | Η πυρκαγιά ξεκίνησε το Σάββατο στις 1:30μ.μ. και θα συνεχίζεται για τρεις ημέρες ακόμα | Σύννεφα μαύρου καπνού σκέπασαν τη Δυτική Αττική | Η επόμενη ημέρα

[Δεύτερη ημέρα, Κυριακή 7 Ιουνίου και η φωτιά σιγοκαίει. Τοξικά σύννεφα πάνω από το ΚΔΑΥ στον Ασπρόπυργο | Φωτ. Γιάννης Καλυμνάκης ]
---------------------


Οικολογικό έγκλημα σε Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών (Κ.Δ.Α.Υ.) στον Ασπρόπυργο.

Η πυρκαγιά ξεκίνησε το Σάββατο 6 Ιουνίου στις 13:30 με αποτέλεσμα να σχηματιστεί ένα τεράστιο μαύρο σύννεφο στη Δυτική Αττική που ήταν ορατό απ' όλες τις περιοχές της Αθήνας.
[Το μαύρο σύννεφο πίσω και πάνω από το Ποικίλο Όρος]

Το "μαύρο σύννεφο" ήταν σχηματισμένο σαν μανιτάρι για τουλάχιστον οκτώ ώρες ενώ η πυρκαγιά, σύμφωνα με πληροφορίες θα έχει διάρκεια ημερών, "θα σβήσε όταν καούν όλα" μας είπαν.

Η δυσοσμία [ενδεχομένως διοξίνες] κατέκλυσε τις Δυτικές περιοχές της Αθήνας αλλά και του Πειραιά. Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα από το blog xpolis.

Τα αίτια της πυρκαγιάς δεν έχουν ακόμα εξακριβωθεί πάντως δεν ήταν αυτανάφλεξη λόγω υψηλών θερμοκρασιών, γυαλιών κ.λπ.

Διαβάστε ΕΔΩ το blog της ΑΝΤΙ-ΔΡΑΣΗΣ και ΕΔΩ για τον ιδιοκτήτη του ΚΔΑΥ και την επιδότηση με 1 εκατ.Ευρώ με Υπουργική απόφαση [ΕΔΩ] του 2013!!!

Η επόμενη ημέρα ΕΔΩ
Κυριακή βράδυ: Επικίνδυνοι ρύποι στην ατμόσφαιρα ΕΔΩ.

Δευτέρα ρεπορτάζ ΕΔΩ

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου