Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Οι ΦΙΛΟΙ της ΦΥΣΗΣ/Naturefriends International υιοθετούν το αίτημα "30 χλμ/ώρα ταχύτητα στις πόλεις | Συμμετέχουν στην παρέμβαση του Συλλόγου SOS ΤΡΟΧΑΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου στην Πέτρου Ράλλη

"Το αίτημα για 30χλμ/ω το υπέγραψαν πολλές οργανώσεις πολιτών, μεταξύ αυτών και οι Naturefriends International"

Οι ΦΙΛΟΙ της ΦΥΣΗΣ/Naturefriends Greece καλούν στη συγκέντρωση, στον τόπο που έχασαν άδικα τη ζωή τους τρεις άνθρωποι,  που διοργανώνει ο Σύλλογος SOS Τροχαία Εγκλήματα "για την Οδική Ασφάλεια και τον εκμηδενισμό των τροχαίων εγκλημάτων". 

Στην ανακοίνωσή του ο SOSTE αναφέρει "Αυτό που συνέβη στην Πέτρου Ράλλη, υπερβολική ταχύτητα, παραβίαση σηματοδότη, κυνηγητό  ανάμεσα σε αυτοκίνητα σε δρόμο μεγάλης κυκλοφορίας (όπου τα πεζοδρόμια και μια λωρίδα έχουν μετατραπεί σε parking αναγκάζοντας τους πεζούς να κατεβαίνουν στον δρόμο) είναι κάτι που το έχει δει ο καθένας..."

Την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου, 4:00μ.μ. συμμετέχουν στη συγκέντρωση στον τόπο του εγκλήματος, Πέτρου Ράλλη [διαβάστε ΕΔΩ την ανακοίνωση και για τον τόπο συγκέντρωσης]

Οι ΦτΦ έχουν θέσεις για την ευχάριστη, οικονομική,  οικολογική, και ασφαλή μετακίνηση [ΕΔΩ] και συνεργάζονται με τον SOSΤΕ για την μείωση και την προώθηση της ιδέας της μηδενικής απώλειας ζωής από τροχαίο συμβάν.

Οι ΦτΦ θεωρούν ότι το ΙΧ είναι ένα απλό μέσο μετακίνησης και όχι "μέσο" επίδειξης, κυριαρχίας, πλουτισμού ή κοινωνικής επιτυχίας και προβολής. "Ο άνθρωπος πάνω από το αυτοκίνητο".



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου