Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

Η ομάδα των Περιαστικών καλλιεργητών καλωσορίζει στο "Στρατόπεδο Καρατάσου" τους ποδηλάτες του Ecotopia Biketour | Οι ΦτΦ/NFGR παρακολουθούν και προβάλλουν τη διαδρομή της ομάδας

[Η ομάδα ΠερΚα]


​Οι ΦτΦ/NFGR παρακολουθούν και προβάλλουν τη διαδρομή της Ecotopia Biketour 2014 ΕΔΩ ΕΔΩ. Την Παρασκευή 22/8/2014 η ομάδα έφθασε στο πρώην Στρατόπεδο Καρατάσου στη Θεσσαλονίκη, στο οποίο καλλιεργεί το χώρο η ομάδα ΠερΚα. Διαβάστε παρακάτω το Δ.Τ. της υποδοχής:

Αγαπητοί-ες φίλοι-ες,
Η Ecotopia Biketour είναι μία οικολογική «αυτοσχέδια» κινητή κοινότητα η οποία εξασκεί μορφές ακτιβισμού, εναλλακτικούς τρόπους οργάνωσης και αειφορικής διαβίωσης σε διάφορες περιοχές της Ευρώπης, τα τελευταία 20 χρόνια.


Σήμερα το απόγευμα φτάσανε στους λαχανόκηπους, όπου και τους υποδέχτηκαν μέλη της ΠερΚα. Είναι 20 χαμογελαστοί άνθρωποι από διάφορες χώρες του κόσμου και μαζί οργανώνουμε δράσεις για το Σαββατοκύριακο.

Το Σαββάτο 23/8 11:00 με 13:00 θα ανταλλάξουμε εμπειρίες και γνώσεις που έχουν αποκτηθεί από τις συλλογικότητές μας και στη διάρκεια της ημέρας θα γίνουν συλλογικές εργασίες στους λαχανόκηπους.

Την Κυριακή 24/8 στις 10:30 θα γίνει ποδηλατοπορεία από την ΠερΚα με ενδιάμεση στάση την πλατεία Αριστοτέλους λίγο πάνω από την Λ.Νίκης στις 11:00 για να κινηθούμε προς το αυτοδιαχειριζόμενο εργοστάσιο της ΒΙΟ.ΜΕ. (περιοχή ΙΚΕΑ) Εκεί θα συζητήσουμε και θα ενημερωθούμε από τους εργάτες για των αγώνα που δίνουν για να κρατήσουν το εργοστάσιο ανοιχτό, ενάντια στις νέες προκλήσεις αφεντικών και δικαστικών αποφάσεων, και σε όσους επιδιώκουν εδώ και καιρό την έξωση των εργατών από το εργοστάσιο, αλλά και την εκποίηση της ΒΙΟ.ΜΕ.

Ομάδα Περιαστικών Καλλιεργητών

Δείτε ΕΔΩ το πρόγραμμα της ομάδας ECOTOPIA BIKETOUR στη Θεσσαλονίκη. Η ομάδα θα αναχωρήσει για τη Χαλκιδική για να πάρει μέρος στο δεκαήμερο εκδηλώσεων που γίνεται στη Μεγάλη Παναγιά ενάντια στις εξορύξεις χρυσού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου